Tentang Kami

Dongguan Exciting Technology Co., Ltd. didirikan dina bulan Agustus 2016 sareng perenahna di Dongguan, kota manufaktur anu terkenal di dunya di Propinsi Guangdong, Cina. Saatos mangtaun-taun pangwangunan, ayeuna parantos dikembangkeun janten pamekaran sareng produksi TPU, pilem pelindung telepon sélulér TPH, jalur data USB (garis data antarmuka mikro-usb, garis data antar muka kilat tipe-c antar data c, sareng tilu hiji garis data antar muka) Perusahaan profesional dina dua séktor bisnis utama. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 160 karyawan, ampir 20 tanaga R&D, sareng langkung ti 30 sét rupa-rupa produksi sareng alat uji coba. Taat kana budaya perusahaan "inovasi, kualitas, tim, palayanan", perusahaan laun-laun janten salah sahiji ti saeutik pabrik aksésoris éléktronik profesional di Cina anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan. Perusahaan taat kana kombinasi ganda "mérek OEM + propésional" pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu langkung saé sareng jasa OEM sareng ODM langkung propésional. Produk anu ngagumbirakeun parantos diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika sareng tempat-tempat sanés. Pikaresepeun laun parantos kéngingkeun pangakuan sareng kapercayaan konsumén di bumi sareng luar negeri. Kami tulus ngajak para nasabah ti sakumna dunya pikeun ngalaksanakeun kerjasama win-win sareng ngahargaan sadaya umat manusa.

Pertanyaan Pikeun Pricelist
Kirim Enquiry: Kanggo patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Warta

Ngajarkeun anjeun hiji menit telepon sélulér

Ngajarkeun anjeun hiji menit telepon sélulér

01 18,2021

Tutorial pilem telepon sélulér, pas trik ieu kaluar, asa siga PKL bakal nganggur.

Maca deui
News Cina Net News

News Cina Net News

01 18,2021

ime China News (Reporter Zhang Bangmao Zhou Qiulian Korespondén Liu Haijun) 26 Désémber 2020, babarengan diayakeun ku Ju......

Maca deui
Pikeun meriah ngagungkeun

Pikeun meriah ngagungkeun

01 18,2021

Ngabagéakeun kasuksésan rapat taunan Dongguan sareng Hunan Baskét Asosiasi taun 2021!

Maca deui